Vi ska faktiskt få en bebis

mars 23rd, 2009

Nu är jag i vecka 38. Bebisen färdig att komma ut,Viggo föddes i vecka 39. Nu är det på riktigt. Snart ska vi få en bebis till. En aldelles ny liten människa och Viggo ska bli storebror. Magen har vuxit, syskonvagn och små kläder har köpts – men jag har liksom inte riktigt tagit in att det är en bebis som kommer snart.

Det känns så stort och ofattbart att det är svårt att hitta ord. Tankarna virvlar. Jag tänker på när Viggo var nyfödd och vilka otroligt starka känslor jag hade då, fortfarande tänker jag varje dag att nu älskar jag honom ännu mer än igår nu kan man inte älska mer än vad jag gör i just denna sekund. Snart har vi en liten till.

 Jag känner mig så otroligt tacksam.

viggo-nyfodd.jpg

Nyfödd Viggo

5-man.jpg

Viggo ca 5 månader

grotalskaren.jpg

Grötälskaren

11-man.jpg

Viggo, ca 11 månader, spanar in vart vårt hus ska byggas


One Response to “Vi ska faktiskt få en bebis”

  1. julia on mars 24, 2009 6:36 e m

    Vad fint! Kärleken till barnen är starkast av all kärlek.. för mig i allafall. Jag känner igen det du skriver… Har tre fina fina flickor som jag är så otroligt glad för. Härligt!
    Lycka till och hoppas att allt går bra! Kram

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind