Plötsligt så händer det… igen!

februari 2nd, 2009

Jag och min kära Peter inreder efter mottot ”en stringhylla i varje rum”. Vi gillar både de gamla hederliga och de nyproducerade, det beror liksom på vilken effekt man vill ha. Nåväl, i vårt gamla kök ville vi ha en gammal hylla med svarta gavlar och teakhyllplan. Vi hittade en på Blocket som skulle passa perfekt. När Peter skulle åka och köpa den visade det sig att det var en jättesöt liten farbror som sålde den och undrade om om Peter ville ha en hylla till, naturligtvis free of charge. Peter tackade och tog emot helt överväldigad.

Den gamla kökshyllan sitter numera i vårt allrum (och bonushyllan i Viggos rum). Men någonting saknades i vårt nya kök. Det fanns ett stort gapande tomrum, som bara kunde fyllas av en gammal hylla med svarta gavlar och teakhyllplan… Vi surfar efter stringhyllor på Blocket igen och hittar den perfekta! Billig som tusan är den också. Det är bara det att den är lite större än den förra, med tre gavlar och sju hyllplan enligt annonsen. Men det är ju bara ännu bättre, vårt nya kök är ju så stort! 

Jag hoppar in i bilen och drar iväg för att hämta hem den. Det visar sig att det är världens gulligaste gamla par som säljer den, och de skäms lite för de har räknat fel på hyllplanen och gavlarna. Det är fyra gavlar och tolv hyllplan, vill jag fortfarande ha den? Det går jättebra, säger jag fram, men vill de inte ha extra betalt? Inte då! De är bara så glada att deras gamla möbler får ett nytt liv.

Väl hemma börjar vi packa upp det (det gamla paret hade svept om hela rasket med gamla handdukar så att det inte skulla skadas i bilen, gulle!) och det visar sig att det är en bokhylla med några extra hyllplan. Så det enda vi behövde göra var att köpa ett par extra gavlar och köket blev såhär snyggt!

stringhyllan-1.jpg

stringhyllan-2.jpg  stringhyllan-3.jpg

string-4.jpg

”Men bokhyllan då?”, undrar ni säkert. Den ska sättas upp i Beppes rum, kommer passa perfekt till tapeten från Ferm Living som vi ska köpa så fort den där lottovinsten trillar in på kontot. Snygg va?

beppes-tapet.jpg


2 Responses to “Plötsligt så händer det… igen!”

  1. Maria on februari 2, 2009 3:57 e m

    Hej!
    Vad kul att du blev tipsad om min blogg :)
    Vilken mysig blogg du har. Jag gillar också stringhyllor och den där tapeten var superfin.

    Kram Maria

  2. Lotta on mars 22, 2009 8:25 e m

    I love string oxå!! Nu har jag hittat ett billigt sätt oxå, kolla in här:
    http://allabeckarsma.blogspot.com/2009/03/stringhylla.html

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind