Mrs Lucky

januari 18th, 2009

Anledningen till att jag valde att döpa min blogg till Mrs Lucky är att jag känner mig otroligt lyckligt lottad. Jag har den mest fantastiska livspartner man kan tänka sig. En mer godhjärtad, omtänksam, rolig och varm människa finns inte. Tillsammans har vi byggt ett fantastiskt liv, som krönts av Viggo och bebisen i magen. Vi väljer att prioritera vardagen och strävar efter att leva i nuet. För oss är det viktigare att kunna äta middag tillsammans i lugn och ro istället för att jobba som tokar för att kunna åka på lyxiga semestrar och konsumera som galningar. Vi är också medvetna om det priviligerade i att överhuvudtaget kunna göra ett sådant val. Vi har dessutom både familj och vänner som ställer upp och hjälper oss så mycket när det behövs. 

Ibland händer det saker som gör att man stannar upp och tänker efter. På vad som vekligen är viktigt och på vad som verkligen spelar någon roll. Idag har det varit en sådan dag. Jag är så otroligt tacksam över att jag lever det liv jag lever. Att jag har Peter, Viggo och bebisen i magen. Jag tar ingenting för givet utan försöker istället ta vara på varje sekund. Att bejaka det positiva i det som sker. Jag förutsätter att allt kommer att gå bra, samtidigt som jag har ett större perspektiv och en medvetenhet om att livet inte alltid ser ut så.

Så all min kärlek till er därute. Lev det liv ni vill leva, känn tacksamhet för det ni har och prioritera det ni inte kommer att ångra i slutändan.


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind